Park Zwanenberg | fase 04

Oss
Actueel aanbod

€ 345.900,- tot € 345.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 161m2
Kaveloppervlak
200 - 200m2
Inhoud
602 - 602m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wist je dat het heel gezond is om middenin het groen te wonen? Met de komst van de steden raken we het contact met de natuur een beetje kwijt. In Park Zwanenberg pakken we deze eeuwenoude relatie weer op. Met één stap buiten de deur sta je middenin het park. Dat is Park Zwanenberg.
Het bijzondere van Park Zwanenberg is niet alleen de locatie, maar ook de diversiteit aan woningen. Verschillende generaties vinden hier de woning die bij hen past.

Binnenkort start de verkoop van alweer de vierde fase in Park Zwanenberg. Nieuw aanbod van maar liefst 22 woningen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Kies je voor de rijwoningen van het type Klaver, de halfvrijstaande woning Mimosa? Op zoek naar nog meer ruimte, dan kies je voor de vrijstaande woningen van het type Kamille? De keuze is aan jou.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Zwanenberg | fase 04
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 345.900,- tot € 345.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oss.

Aanmelden