Componistenkwartier Fase 3a

Oss
Actueel aanbod

€ 320.500,- tot € 320.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 147m2
Kaveloppervlak
95 - 95m2
Inhoud
544 - 544m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Nieuwbouwproject Componistenkwartier Oss is de laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’. Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft.

De woningen in Fase 1 zijn allemaal verkocht en gaat al richting oplevering. Fase 2 zijn bijna allemaal verkocht en zijn gestart met de bouw. Nu gaan we van start met de verkoop van Fase 3a, met VON-prijzen vanaf 235.000 euro!

De woningen in Fase 3a liggen prachtig gesitueerd, in het Sibeliuspark. Een park wat uit zal groeien tot een volwaardig, aantrekkelijk stadspark. Een bijzondere groene woonomgeving. De ideale plek om te genieten na een dag hard werken. Een heerlijke plek om op te groeien en met vriendjes buiten te kunnen spelen. Ontdek onze prachtige woningen en bespreek met ons welke woning het beste bij jouw gezinssituatie past.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Componistenkwartier Fase 3a
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
32 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 320.500,- tot € 320.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oss.

Aanmelden