Terug naar Project

Special Type C1

De royale drielaagse woningen van Componistenkwartier bieden je standaard maar liefst 6 slaapkamers. Een ruime en lichte woning die van alle gemakken is voorzien. Op de begane grond is extra ruimte in de woonkamer en extra grote tuin die optimaal te benutten is.

Een heerlijke woning voor het gezin. Alle ruimtes in de woning worden optimaal benut doordat alle woningen zijn voorzien van een plat dak.
Met de berging aan de voorzijde van de woning, gekoppeld aan de berging, krijg je nog extra prive ruimte voor de woning.

In iedere woning voel je je onderdeel van het park; vrij uitzicht en de verbinding naar het park zijn de belangrijkste uitgangspunten in het ontwerp geweest. Alle tuinen zijn ideaal gelegen ten opzichte van park. Er is veel te kiezen, dus ga met ons in gesprek om alle mogelijkheden te bekijken.

Samen komen we tot jouw ideale woningtype waarin jij en je gezin je echt thuis zullen voelen. Door de verhoogde ligging van de woningen is er weinig inkijk in de woning en tuin. Privacy is gegarandeerd!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
8 - 190 m2 185 m2 5 681 m3 Verkocht